A Királyi Sólymok bemutatkozása Nagyváradon, az adventi vásáron

Idén, immár 6-ik alkalommal szervezte meg a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség az Adventi Jótékonysági Vásárt. Ebben az évben Királydaróc is standot kapott, ahová a gyermekek a szüleikkel közösen készített kézműves termékekkel érkeztek, Husztig Róbert plébános vezetésével. A csapatot színesítette 2 ifjú Tasnádszántóról, akik remélhetőleg elviszik a hírt és az otthon maradottak is kedvet kapnak az alkotáshoz.

Nagyvárad: Adventi Vásár

A termékek készítésekor mindenki kivette a részét és vidám hangulatban telt az idő, ahogy egyre több karácsonyi motívummal ellátott dísz született. Szívük minden szeretetével készítették és örömmel érkeztek 2019.dec.7-én Nagyváradra, aminek meg is volt a gyümölcse, hiszen nagyon kelendőek voltak a termékek.

Készülnek a karácsonyi díszek

Sőt, még Szent Miklós is megérkezett, igaz hintón, mivel nincs hó és a szánkót most erre cserélte, viszont teli puttonnyal jött, így minden gyermeket megajándékozott.

Fórián Andrea fotóművész, idejét feláldozva, teljesen önzetlenül jött, hogy megörökítse ezeket a pillanatokat, sőt, Böcskei László püspök urat is sikerült lencsevégre kapnia, egy közös fotó erejéig.

Megérkezett Szent Miklós
Böcskei László püspök úr és a Királyi Sólymok csapata

Ez volt az első vásár, ahol bemutatkoztak a Királyi Sólymok. Remélhetőleg még nagyon sok fogja követni!

A Királyi Sólymok áldott készülődést kíván mindenkinek a karácsonyi ünnepre!