Gitártábor Tasnádszántón-idén is megrendezésre kerül

„A zene híd. (…) Összeköti az embereket valami feljebbvalóval, a zene kimondja azt, ami kimondhatatlan.” (Emily Murdoch)

Miként kell megszólaltatni a gitárt? Lesz lehetőség megtanulni! A már hagyománynak számító Gitártábor Tasnádszántón idén is megszervezésre kerül.  2021.jún.30-júl.4 között szeretettel várják azokat az ifjakat, akik vonzódnak a zenéhez.

Nagyszerű alkalom, hogy új ismeretségek köttessenek és új ismeretekkel gazdagodjanak a résztvevők. A program gazdagsága remekül tükrözi, hogy idén is nívós, jó hangulatú és érdekes napok várnak mindenkire.

Érdekes előadások színesítik a programot. Például az egyik előadó Ambrus Attila („Viszkis rabló” néven vált híressé és hírhedté), aki nemcsak a gyönyörű kerámiákról fog beszélni, hanem arról is, hogy miként lehet felállni olyan helyzetből, amikor valaki nagyon mélyre süllyed.

Ambrus Attila

Az életben addig keressük önmagunkat, amíg rátalálunk, legyen az hivatás vagy párkapcsolat. Egyeseknek ez a keresés rövid ideig tart, másoknak hosszú évekig. Ezen témák is szóba kerülnek, ami remélhetőleg minden útját kereső személynek segíteni fog.

Szabadkáról is érkeznek tanárok, akik mindent el fognak követni, hogy a résztvevők jól érezzék magukat a táborozás minden pillanatában.

A zenéhez szorosan kapcsolódik a tánc is. Olykor meghallunk egy dallamot és a lábaink önálló életet élve dobolják a ritmust. Pontosan ez jellemző a Boróka Néptánc együttesre is, akik csodás tánccal készülnek.

Tehát, a víg hangulat és jókedv, a sok érdekes program és az új ismeretek, ismerősök szerzése adott.

Ha úgy érzed, hogy kedved lenne csatlakozni, akkor bővebb információkat a jelentkezésről Husztig Róbert plébánostól kérhetsz.