EMLÉKEZZÜNK!

Minden évben október utolsó napjaiban, emberek sokasága siet a temető irányába, hogy felkészítsék a szeretteik sírjait. November első napjaiban pedig folyamatosan özönlenek az emberek és a temető virágoskertté változik, a lenyugvó Nap fényét pedig felváltja a sok gyertya és mécses pislákoló lángja.

Mint a szentjánosbogarak, úgy világítanak az éjszakai sötétben, jelezvén, hogy akik befejezték földi életüket, továbbra sincsenek elfelejtve, mert a szeretteik gondolnak rájuk.

Emlékezzünk!

A jelenben a világunkra a rohanás jellemző, de ilyenkor mindenki megáll, vagy legalább lassít, hogy visszaemlékezzen azokra a személyekre, akik oly kedvesek voltak a szívének és lelkének. Ez pedig évente megismétlődik. Egyesek többször emlékeznek, mások csak ilyenkor, de a lényeg, hogy emlékeznek.

Méltó módon emlékezzünk mi is szeretteinkre és nem csak virágokkal, gyertyákkal mutassuk meg a szeretetünket irántuk, hanem imával is!

Királydaróci temető

Királydarócon, nov.1-én, vasárnap a szentmise a megszokott időben lesz, 12:00 órakor a templomban. 13:00 órakor pedig a temetőben a szertartás.

Felhívás! Aki autóval rendelkezik, gyakorolja a felebaráti szeretetet és szorítson a járműben helyet azoknak a személyeknek, akik idősek és nincs mivel kimenjenek a temetőbe! Természetesen a visszafelé vezető úton se hagyják magukra, mivel megterhelő a hosszú út és nem mindenki van olyan egészségi állapotban, hogy gyalog sietve kiérjen 13:00 órára.

Isten fizesse meg mindenkinek a segítségét!

Elhunyt családtagjainkért pedig mondjuk tiszta szívvel:

„Adj Uram örök nyugodalmat nekik, és az örök világosság fényeskedjék nekik! Nyugodjanak békében!”