A templomhajóban folytatódnak a munkálatok

Lassan, de biztosan halad a munka Királydarócon a romai katolikus templomban. A héten megkezdték az állványok felépítését a templomhajóban.

A templomhajó állványozása

Természetesen előbb a kőműves munkálatok lesznek kivitelezve és csak utána jöhet a szépítő festés, de más lassan körvonalazódni látszik, hogy milyen lesz a végeredmény.

A szentély már készen van, mármint festés szempontjából, bár a főoltárnak is csak egy része van a helyén és a templom védőszentjének, Szent István király szobra sincs a helyén, de jól látható, hogy mennyire szép lesz, amikor az össze munkálat befejeződik.

Szentély kifestve, de még hiányosan berendezve

Remélhetőleg a munka is jól fog haladni és az anyagiak sem fogják hátráltatni a haladást…! Persze minden apró segítség jól jön, akármilyen csekély is az anyagi segítség, de a Gondviselésben bízva, remélhetőleg a pénz nem fog áthidalhatatlan akadályt okozni és hamarosan a teljes pompájában fog tündökölni ez a csodálatos templom!

Isten áldja meg és segítse a mesterembereket, hogy a munkájuk gyümölcse minél hamarabb látható legyen! Az önzetlen segítségért pedig a mennyei Atya bőségesen jutalmazzon meg mindenkit!